…Змиеносец – това е този, който е победил кармата…

Редом със Змиеносеца е интересно, но много неспокойно. Те може да имат главозамайващи, неочаквани и даже незаслужени успехи в живота, но също така може да имат и неудачи.За съжаление той носи неудачи и на хората свързани с него.

В момента, в който започнеш да привикваш към него, когато вече мислиш, че си го опознал, изучил и той вече е напълно в ръцете ти и го контролираш – нищо подобно : той изведнъж става абсолютно друг и се показва в друга светлина.
С него е трудно да се общува. Не знаеш какъв подход да намериш! Той създава впечатление за двойнственост и противоречивост, които са характерни за Змиеносеца.

Змиеносец – това е този, който е победил кармата.

Отначало трябва да се узнае кармата. Тя е свързана с Вашия род, родословно дърво и се явява закон в причинно- следствените връзки.Само след разбиране и знание на това, се дава възможност , да се разкъса пръстена на тази връзка, или на кармата. Змиеносци – това са тези,които в хороскопа имат две планети на границата на Скорпиона и Стрелеца.

Това е знак на духовното прозрение, знак, който ни съединява с Космоса. В това време се случват „неслучайни събития” в живота на всеки човек. Наблюдавайте себе си и ще откриете много интересни неща.

Всяка година през късната есен природата умира. За това свидетелства и зодиакалния символ на Скорпиона, където всичките три пръчици дух, тяло и душа, които са обединени и свързани в стрелка, насочена надолу. Но стрелката, спуснала се достатъчно ниско, след това се повдига нагоре- след смъртта настъпва новия живот. И отново се появява възможност да се измени живота в Змиеносеца. Или да се движат по- нататък по един и същ кръг….

Хора, родени под този знак: Нострадамус, Шарл де Гол, Суворов, Спиноза, Лопе де Вега…..

Вашият коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.